
خاویار
خاویار از آندسته خوراکیهای دریایی است که از دیرباز طرفداران زیادی داشته است. روش مصرف #خاویار نیز تفاوت و ظرافتهای خاص خود را دارد. ⠀⠀⠀ یکی

خاویار از آندسته خوراکیهای دریایی است که از دیرباز طرفداران زیادی داشته است. روش مصرف #خاویار نیز تفاوت و ظرافتهای خاص خود را دارد. ⠀⠀⠀ یکی

پنیر ورقه ای پراتو مواد لازم: 10 تا 12 ورقه: پنیر ورقه ای پراتو طبق دستور داده شده: کرپ 10 تا 12 ورقه: ژامبون گوشت

مواد لازم: پنیر ورقه ای بلوچیز: 100 گرم نان باگت: 4 عدد پنیر خامه ای: 4 قاشق سوپ خوری کاهو (پاک و خرد شده): به میزان

پنیرورقه ای چدار مواد لازم پنیر ورقه ای چدار: 6 ورقه پاستا فرمی: 400 گرم نمک ودانه فلفل سیاه ( کوبیده شده): 2 عدد روغن

کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان میباشد که البته تهیه آن براحتی امکان پذیر نیست اما کوبیده مرغ هم راحت تر و البته خوشمزه

مواد لازم برای کباب کوبیده سنتی گوشت راسته گوساله 500 گرم قلوه گاه گوسفند 500 گرم پیاز 250 گرم زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری نمک و

در این بخش چند روش سرخ کردن ماهی به شما اموزش داده می شود. روش اول: ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و

سرسینه: در جلوی قفسه سینه گوسفند قرار گرفته و از قسمت زیر شکم گوسفند بریده میشود. ممکن است دندهها و استخوانها به آن متصل باشند و

کباب ترش: یکی از پر مصرف ترین غذاهای محلی گیلان،کباب در انواع متنوع آن است.به طوریکه به جرات میتوان گفت ، تراکم فواصل کباب فروشی های