گوسفند،گوساله،شتر مرغ، شتر،آلایش گوسفندی

مرغ،بلدرچین،بوقلمون،سایر ماکیان

ماهی،میگو،خاویار،محصولات دریایی منجمد

سوسیس،کالباس،زیتون،مواد اولیه آشپزی...

غذای آمده،سالاد،زیتون،سینی مزه

مرغ،گوشت،استیک،گوشت با پنیر ...

تخفیف های ویژه فروشگاه ظفر را از اینجا دنبال کنید.

برگه 3
37389849_439046216593394_5956489782598041600_n
پای خاویار

خاویار

خاویار از آن‌دسته خوراکی‌های دریایی است که از دیرباز طرفداران زیادی داشته است. روش مصرف #خاویار نیز تفاوت‌ و ظرافت‌های خاص خود را دارد. ⠀⠀⠀ یکی

کرپ پراتو
پنیر پراتو

کرپ پراتو

پنیر ورقه ای پراتو   مواد لازم: 10 تا 12 ورقه: پنیر ورقه ای پراتو طبق دستور داده شده: کرپ 10 تا 12 ورقه: ژامبون گوشت

پنینی روست بیف
پنینی

پنینی رست بیف

مواد لازم: پنیر ورقه ای بلوچیز: 100 گرم نان باگت: 4 عدد پنیر خامه ای: 4 قاشق سوپ خوری کاهو (پاک و خرد شده): به میزان

پنیر سوفله چیکن پاستا
پاستا

پنیر سوفله چیکن پاستا

پنیرورقه ای چدار   مواد لازم پنیر ورقه ای چدار: 6 ورقه پاستا فرمی: 400 گرم نمک ودانه فلفل سیاه ( کوبیده شده): 2 عدد روغن

chicken-kabab-600x600
چرخکرده مرغ

کوبیده مرغ چوبی

کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان می‌باشد که البته تهیه آن براحتی امکان پذیر نیست اما کوبیده مرغ هم راحت تر و البته خوشمزه

2
چرخکرده مخلوط

طرز تهیه کباب کوبیده سنتی

  مواد لازم برای کباب کوبیده سنتی گوشت راسته گوساله 500 گرم قلوه گاه گوسفند 500 گرم پیاز 250 گرم زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری نمک و

fried-fish-grilled-salmon-seafood-fish-dishes
سرخ کردن ماهی

چند روش برای سرخ کردن ماهی

در این بخش چند روش سرخ کردن ماهی به شما اموزش داده می شود.   روش اول: ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و

torsh
کباب ترش

کباب ترش گیلانی

کباب ترش: یکی از پر مصرف ترین غذاهای محلی گیلان،کباب در انواع متنوع آن است.به طوریکه به جرات میتوان گفت ، تراکم فواصل کباب فروشی های