logo-zaffar.png

گوسفند،گوساله،شتر مرغ، شتر،آلایش گوسفندی

مرغ،بلدرچین،بوقلمون،سایر ماکیان

ماهی،میگو،خاویار،محصولات دریایی منجمد

سوسیس،کالباس،زیتون،مواد اولیه آشپزی...

غذای آمده،سالاد،زیتون،سینی مزه

مرغ،گوشت،استیک،گوشت با پنیر ...

تخفیف های ویژه فروشگاه ظفر را از اینجا دنبال کنید.

برگه 3
37389849_439046216593394_5956489782598041600_n
پای خاویار

خاویار

خاویار از آن‌دسته خوراکی‌های دریایی است که از دیرباز طرفداران زیادی داشته است. روش مصرف #خاویار نیز تفاوت‌ و ظرافت‌های خاص خود را دارد. ⠀⠀⠀ یکی

کرپ پراتو
پنیر پراتو

کرپ پراتو

پنیر ورقه ای پراتو   مواد لازم: 10 تا 12 ورقه: پنیر ورقه ای پراتو طبق دستور داده شده: کرپ 10 تا 12 ورقه: ژامبون گوشت

پنینی روست بیف
پنینی

پنینی رست بیف

مواد لازم: پنیر ورقه ای بلوچیز: 100 گرم نان باگت: 4 عدد پنیر خامه ای: 4 قاشق سوپ خوری کاهو (پاک و خرد شده): به میزان

پنیر سوفله چیکن پاستا
پاستا

پنیر سوفله چیکن پاستا

پنیرورقه ای چدار   مواد لازم پنیر ورقه ای چدار: 6 ورقه پاستا فرمی: 400 گرم نمک ودانه فلفل سیاه ( کوبیده شده): 2 عدد روغن

chicken-kabab-600x600
چرخکرده مرغ

کوبیده مرغ چوبی

کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان می‌باشد که البته تهیه آن براحتی امکان پذیر نیست اما کوبیده مرغ هم راحت تر و البته خوشمزه

2
چرخکرده مخلوط

طرز تهیه کباب کوبیده سنتی

  مواد لازم برای کباب کوبیده سنتی گوشت راسته گوساله 500 گرم قلوه گاه گوسفند 500 گرم پیاز 250 گرم زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری نمک و

fried-fish-grilled-salmon-seafood-fish-dishes
سرخ کردن ماهی

چند روش برای سرخ کردن ماهی

در این بخش چند روش سرخ کردن ماهی به شما اموزش داده می شود.   روش اول: ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و

torsh
کباب ترش

کباب ترش گیلانی

کباب ترش: یکی از پر مصرف ترین غذاهای محلی گیلان،کباب در انواع متنوع آن است.به طوریکه به جرات میتوان گفت ، تراکم فواصل کباب فروشی های