logo-zaffar.png

گوسفند،گوساله،شتر مرغ، شتر،آلایش گوسفندی

مرغ،بلدرچین،بوقلمون،سایر ماکیان

ماهی،میگو،خاویار،محصولات دریایی منجمد

سوسیس،کالباس،زیتون،مواد اولیه آشپزی...

غذای آمده،سالاد،زیتون،سینی مزه

مرغ،گوشت،استیک،گوشت با پنیر ...

تخفیف های ویژه فروشگاه ظفر را از اینجا دنبال کنید.

خاویار

خاویار

خاویار از آن‌دسته خوراکی‌های دریایی است که از دیرباز طرفداران زیادی داشته است. روش مصرف #خاویار نیز تفاوت‌ و ظرافت‌های خاص خود را دارد.

⠀⠀⠀

یکی از موارد مهمی که باید در روش مصرف خاویار در نظر داشته باشید، قرار‌دادن خاویار در محیط سرد است. خاویار باید به‌صورت سرد سرو شود. قرار‌دادن خاویار در یک ظرف محتوی یخ نیز پیشنهاد می‌شود.

⠀⠀⠀

یکی از مواردی که در بیشتر مواقع در خصوص روش مصرف خاویار نادیده گرفته می‌شود، سرو کردن خاویار در ظرف‌های استیل یا خوردن آن با قاشق استیل است. جالب است بدانید انجام چنین کاری باعث تغییر طعم خاویار شده و خاویار را تلخ و بد‌مزه می‌کند.

⠀⠀⠀

جالب است بدانید از قدیم شاهد تزئین‌کردن ظرف سرو خاویار با جعفری، پیاز و سایر سبزیجات در روش مصرف خاویار بوده‌ایم. این کار باعث می‌شود تا ظاهر غذا جذاب‌تر و خوش‌طعم‌تر شود.

 

 

خاویار معمولا در وعده صبحانه استفاده می‌شود، آن هم یک صبحانه اشرافی! پای خاویار یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای لوکس دارای خاویار است که دستور تهیه آن را برای شما آماده کردیم:

⠀⠀⠀

تخم مرغ آب پز: شش عدد

مایونز: سه قاشق غذاخوری

پیاز قرمز: دو عدد متوسط

پنیر خامه‌ای:  ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

خامه ترش: دو سوم پیمانه

خاویار مرغوب: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

لیمو، سیر و ادویه‌جات: به مقدار لازم

 

 

⠀⠀⠀

1.ابتدا تخم‌مرغ‌های آب‌پز را ریز می‌کنیم، با مایونز کاملا مخلوط کرده و به عنوان اولین لایه‌ی پای روی سطح تابه پهن کنید.

2.پیازهای قرمز را نیز بسیار نگینی کنید و سپس روی لایه اول و به صورت یکپارچه قرار دهید.

3.پنیر خامه‌ای را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود. سپس آن را با خامه ترش مخلوط کرده و دوباره هم بزنید.

4.این مایه را روی لایه‌ی پیازها قرار داده و با قاشق در تابه کاملا  یک‌دست کنید. توجه داشته باشید که لایه‌ها تا حد امکان باهم مخلوط نشوند.

5.در تابه را بگذارید و به مدت ۳ ساعت فریز کنید.

6.پس از انجام مراحل بالا، خاویار را با دقت تمام و ممانعت از له شدن یا آب پس دادن، دانه دانه با قاشق روی سطح پای قرار می‌دهیم. پس از این کار نیاز است تا مخلوط دوباره به مدت یک ساعت فریز شود.

7.در این مرحله، به یک چاقوی آغشته به روغن نیاز خواهید داشت. این چاقو را به آرامی دور تا دور تابه و از داخل حرکت دهید تا پای به طور کامل از ظرف جدا شده و آماده‌ی سرو باشد.

8.این پای لذیذ و بی‌نظیر را می‌توانید همراه با نان باگت یا تست و به همراه لیمو و انواع سبزیجات سرو کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری