chicken-kiev

کیویسکی

کیویسکی Chicken Kiev یک غذای اکراینی ، روسی و لهستانی است و تهیه این غذا در دستور پخت این کشور ها قرار دارد . تاریخچه و ریشهتهیه این غذا دقیق مشخص نیست و ادعاهای بحث برانگیزی در ابداع این غذا وجود دارد . گفته میشود از قرن ۱۸ میلادی ، دو آشپز فرانسوی به نام های “ماریه آنتوان کارمی” و “اربین دوبوا ” که آشپز های درباری و سلطنتی بودند ، بسیار مورد توجه آشپزهای روس بودند و بسیاری از دستورات تهیه غذا از جمله ، انواع کتلت ،استیک و اسکالوپ را از انها اتخاذ کرده و بومی سازی کرده بودند که تا اواخر قرن ۱۹ در روسیه بسیار مرسوم بود . این طور گفته میشود که کیویسکی هم از جمله آن غذا ها باشد که در آن دوره ابداع شده باشد.

 

کیویسکی از مواد ذیل تهیه شده :

سینه مرغ بی استخوان و پاک شده

کره پاستوریزه

جعفری خرد شده

آرد سوخاری و آرد سفید

قارچ

تخم مرغ

نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا

 

شما از این پس میتوانید این خوراک خوشمزه را به صورت تازه از سوپر ظفر تهیه کنید. برای درست کردن کیویسکی این نکته ضروری است که میبایست آن را در روغن فراوان سرخ کنید

 

نوش جان

,

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

بالا