گوسفند،گوساله،شتر مرغ، شتر،آلایش گوسفندی

مرغ،بلدرچین،بوقلمون،سایر ماکیان

ماهی،میگو،خاویار،محصولات دریایی منجمد

سوسیس،کالباس،زیتون،مواد اولیه آشپزی...

غذای آمده،سالاد،زیتون،سینی مزه

کیویسکی

کیویسکی

کیویسکی Chicken Kiev یک غذای اکراینی ، روسی و لهستانی است و تهیه این غذا در دستور پخت این کشور ها قرار دارد . تاریخچه و ریشهتهیه این غذا دقیق مشخص نیست و ادعاهای بحث برانگیزی در ابداع این غذا وجود دارد . گفته میشود از قرن 18 میلادی ، دو آشپز فرانسوی به نام های “ماریه آنتوان کارمی” و “اربین دوبوا ” که آشپز های درباری و سلطنتی بودند ، بسیار مورد توجه آشپزهای روس بودند و بسیاری از دستورات تهیه غذا از جمله ، انواع کتلت ،استیک و اسکالوپ را از انها اتخاذ کرده و بومی سازی کرده بودند که تا اواخر قرن 19 در روسیه بسیار مرسوم بود . این طور گفته میشود که کیویسکی هم از جمله آن غذا ها باشد که در آن دوره ابداع شده باشد.

 

کیویسکی از مواد ذیل تهیه شده :

سینه مرغ بی استخوان و پاک شده

کره پاستوریزه

جعفری خرد شده

آرد سوخاری و آرد سفید

قارچ

تخم مرغ

نمک ، فلفل سیاه، پاپریکا

 

شما از این پس میتوانید این خوراک خوشمزه را به صورت تازه از سوپر ظفر تهیه کنید. برای درست کردن کیویسکی این نکته ضروری است که میبایست آن را در روغن فراوان سرخ کنید

 

نوش جان

اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری