این سس جذاب و هیجان انگیز مناسب برای انواع استیک از قبیل گوشت، مرغ و بوقلمون میباشد.
بهترین راه استفاده از این سس برای گریل کردن گوشت، مرغ و بوقلمون میباشد. بدین صورت که ماهیتابه چدن یا تفلون خود را حرارت داده و مقداری روغن زیتون به آن اضافه میکنیم. سپس استیک فراوری شده را اضافه کرده و به اندازه دلخواه آن را میپزیم. توجه داشته باشید در حین پخت اگر به استیک کره اضافه کنید حرارت ایجاد شده توسط کره به خورد آن رفته و طعم خوبی به آن میدهد.
بعد از پخت سس آلفردو اسفناج را روی استیک ریخته و کمتر از دو دقیقه درون فر یا ماکروفر قرار میدهیم.
نوش جان