پنیر ورقه ای پراتو
مواد لازم:
10 تا 12 ورقه: | پنیر ورقه ای پراتو |
طبق دستور داده شده: | کرپ |
10 تا 12 ورقه: | ژامبون گوشت |
60 گرم: | برگ اسفناج(پاک شده) |
به میزان لازم برای گارنیش: | گوجه فرنگی مینیاتوری |
به میزان لازم برای گارنیش: | خیار (حلقه ای شده) |
مواد لازم کرپ:
2 عدد: | تخم مرغ |
300 میلی لیتر: | شیر |
1 قاشق سوپ خوری: | کره (ذوب شده) |
8/1 قاشق چای خوری: | نمک |
150 گرم: | آرد (الک شده) |
مقداری برای چرب کردن: | کره (ذوب شده) |
روش تهیه:
1-کرپ را آماده کنید.
2-ورقه های پنیر و ژامبون را روی کرپ بچینید.برگ های اسفناج را در امتداد لبه کرپ بچینید و آن را رول کنید،سپس به قطر 2 سانتی متر برش بزنید.
3-خیار،رول کرپ و گوجه فرنگی را به ترتیب به سیخ های چوبی بکشید و در ظرف سرو بچینید . کرپ پرانو اماده سرواست.
روش تهیه کرپ:
1-تخم مرغ،شیر،کره و نمک را در ظرفی ریخته و باهمزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند . آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
2-تابه ای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود .کف آن را با مقدار کمی کره چرب کنید و اضافه آن را با دستمال حوله ای بگیرید.
3-یک ملاقه کوچک از میع کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایع به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود . قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد. پس از آن ، به کمک کفگیر نان را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.بقیع مایع را به همین صورت آماده کنید.