کرپ پراتو

پنیر ورقه ای پراتو

 

مواد لازم:

۱۰ تا ۱۲ ورقه: پنیر ورقه ای پراتو
طبق دستور داده شده: کرپ
۱۰ تا ۱۲ ورقه: ژامبون گوشت
۶۰ گرم: برگ اسفناج(پاک شده)
به میزان لازم برای گارنیش: گوجه فرنگی مینیاتوری
به میزان لازم برای گارنیش: خیار (حلقه ای شده)

 

مواد لازم کرپ:

۲ عدد: تخم مرغ
۳۰۰ میلی لیتر: شیر
۱ قاشق سوپ خوری: کره (ذوب شده)
۸/۱ قاشق چای خوری: نمک
۱۵۰ گرم: آرد (الک شده)
مقداری برای چرب کردن: کره (ذوب شده)

 

روش تهیه:

۱-کرپ را آماده کنید.

۲-ورقه های پنیر و ژامبون را روی کرپ بچینید.برگ های اسفناج را در امتداد لبه کرپ بچینید و آن را رول کنید،سپس به قطر ۲ سانتی متر برش بزنید.

۳-خیار،رول کرپ و گوجه فرنگی را به ترتیب به سیخ های چوبی بکشید و در ظرف سرو بچینید . کرپ پرانو اماده سرواست.

روش تهیه کرپ:

۱-تخم مرغ،شیر،کره و نمک را در ظرفی ریخته و باهمزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند . آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

۲-تابه ای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود .کف آن را با مقدار کمی کره چرب کنید و اضافه آن را با دستمال حوله ای بگیرید.

۳-یک ملاقه کوچک از میع کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایع به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود . قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد. پس از آن ، به کمک کفگیر نان را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.بقیع مایع را به همین صورت آماده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

بالا