logo-zaffar.png

گوسفند،گوساله،شتر مرغ، شتر،آلایش گوسفندی

مرغ،بلدرچین،بوقلمون،سایر ماکیان

ماهی،میگو،خاویار،محصولات دریایی منجمد

سوسیس،کالباس،زیتون،مواد اولیه آشپزی...

غذای آمده،سالاد،زیتون،سینی مزه

مرغ،گوشت،استیک،گوشت با پنیر ...

تخفیف های ویژه فروشگاه ظفر را از اینجا دنبال کنید.

کرپ پراتو

کرپ پراتو

پنیر ورقه ای پراتو

 

مواد لازم:

10 تا 12 ورقه: پنیر ورقه ای پراتو
طبق دستور داده شده: کرپ
10 تا 12 ورقه: ژامبون گوشت
60 گرم: برگ اسفناج(پاک شده)
به میزان لازم برای گارنیش: گوجه فرنگی مینیاتوری
به میزان لازم برای گارنیش: خیار (حلقه ای شده)

 

مواد لازم کرپ:

2 عدد: تخم مرغ
300 میلی لیتر: شیر
1 قاشق سوپ خوری: کره (ذوب شده)
8/1 قاشق چای خوری: نمک
150 گرم: آرد (الک شده)
مقداری برای چرب کردن: کره (ذوب شده)

 

روش تهیه:

1-کرپ را آماده کنید.

2-ورقه های پنیر و ژامبون را روی کرپ بچینید.برگ های اسفناج را در امتداد لبه کرپ بچینید و آن را رول کنید،سپس به قطر 2 سانتی متر برش بزنید.

3-خیار،رول کرپ و گوجه فرنگی را به ترتیب به سیخ های چوبی بکشید و در ظرف سرو بچینید . کرپ پرانو اماده سرواست.

روش تهیه کرپ:

1-تخم مرغ،شیر،کره و نمک را در ظرفی ریخته و باهمزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند . آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

2-تابه ای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود .کف آن را با مقدار کمی کره چرب کنید و اضافه آن را با دستمال حوله ای بگیرید.

3-یک ملاقه کوچک از میع کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایع به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود . قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد. پس از آن ، به کمک کفگیر نان را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.بقیع مایع را به همین صورت آماده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری