پنیرورقه ای چدار
مواد لازم
پنیر ورقه ای چدار: | 6 ورقه |
پاستا فرمی: | 400 گرم |
نمک ودانه فلفل سیاه ( کوبیده شده): | 2 عدد |
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): | به میزان لازم |
تره فرنگی: | 3 ساقه |
سیر (کوبیده شده ): | 2 حبه |
قارچ(ورقه ای خرد شده): | 250 گرم |
آرد الک شده: | 3 قاشق سوپ خوری |
شیر گرم: | 2 پیمانه |
استاک مرغ: | 1 پیمانه |
خامه: | 2 قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل) |
روش تهیه :
1-پاستا را در قابلمه ای حاوی آب در حال جوش و نمک ، روی حرارت زیاد ، بریزید تا نرم شود،سپس آبکش کنید.
2-سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید ، سپس در تابه ای حاوی روغن داغ،روی حرارت ملایم ، تفت دهید تا طلایی شود .پس از آن ، تکه های مرغ را از تابه خارج کنید.
3-قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای خرد کرده و به همراه سیر به همان تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید،سپس قارچ را به آن بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.
4-آرد را به صورت یکنواخت روی مواد بپاشید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود .شیر را به تدریج به تابه اضافه نمایید و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
5-پس از آن ، استاک مرغ را بیافزایید و بگذارید مخلوط روی حرارت بماند و آرام بجوشد تا غلیظ شود.در صورت تمایل خامه را اضافه کرده و با مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
6-پاستای آبکش شده و مرغ را به تابه اضافه کنید و آن را زیر و روکنید تا کاملا به سس آغشته شوند .سوفله را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را پنیر ورقه ای چدار بپوشانید.
7-ظرف را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل ، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده اید ، قرار دهید تا بپزد و پنیر روی سوفله طلایی شود.پس از این مدت ، ظرف را از فر خارج کنید .چیکن پاستا آماده سرو است.