logo-zaffar.png

گوسفند،گوساله،شتر مرغ، شتر،آلایش گوسفندی

مرغ،بلدرچین،بوقلمون،سایر ماکیان

ماهی،میگو،خاویار،محصولات دریایی منجمد

سوسیس،کالباس،زیتون،مواد اولیه آشپزی...

غذای آمده،سالاد،زیتون،سینی مزه

مرغ،گوشت،استیک،گوشت با پنیر ...

تخفیف های ویژه فروشگاه ظفر را از اینجا دنبال کنید.

پنیر سوفله چیکن پاستا

پنیر سوفله چیکن پاستا

پنیرورقه ای چدار

 

مواد لازم

پنیر ورقه ای چدار: 6 ورقه
پاستا فرمی: 400 گرم
نمک ودانه فلفل سیاه ( کوبیده شده): 2 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به میزان لازم
تره فرنگی: 3 ساقه
سیر (کوبیده شده ): 2 حبه
قارچ(ورقه ای خرد شده): 250 گرم
آرد الک شده: 3 قاشق سوپ خوری
شیر گرم: 2 پیمانه
استاک مرغ: 1 پیمانه
خامه: 2 قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل)

 

روش تهیه :

1-پاستا را در قابلمه ای حاوی آب در حال جوش و نمک ، روی حرارت زیاد ، بریزید تا نرم شود،سپس آبکش کنید.

2-سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید ، سپس در تابه ای حاوی روغن داغ،روی حرارت ملایم ، تفت دهید تا طلایی شود .پس از آن ، تکه های مرغ را از تابه خارج کنید.

3-قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای خرد کرده و به همراه سیر به همان تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید،سپس قارچ را به آن بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

4-آرد را به صورت یکنواخت روی مواد بپاشید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود .شیر را به تدریج به تابه اضافه نمایید و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

5-پس از آن ، استاک مرغ را بیافزایید و بگذارید مخلوط روی حرارت بماند و آرام بجوشد تا غلیظ شود.در صورت تمایل خامه را اضافه کرده و با مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.

6-پاستای آبکش شده و مرغ را به تابه اضافه کنید و آن را زیر و روکنید تا کاملا به سس آغشته شوند .سوفله را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را پنیر ورقه ای چدار بپوشانید.

7-ظرف را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل ، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده اید ، قرار دهید تا بپزد و پنیر روی سوفله طلایی شود.پس از این مدت ، ظرف را از فر خارج کنید .چیکن پاستا آماده سرو است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری