پنیر سوفله چیکن پاستا

پنیرورقه ای چدار

 

مواد لازم

پنیر ورقه ای چدار: 6 ورقه
پاستا فرمی: 400 گرم
نمک ودانه فلفل سیاه ( کوبیده شده): 2 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به میزان لازم
تره فرنگی: 3 ساقه
سیر (کوبیده شده ): 2 حبه
قارچ(ورقه ای خرد شده): 250 گرم
آرد الک شده: 3 قاشق سوپ خوری
شیر گرم: 2 پیمانه
استاک مرغ: 1 پیمانه
خامه: 2 قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل)

 

روش تهیه :

1-پاستا را در قابلمه ای حاوی آب در حال جوش و نمک ، روی حرارت زیاد ، بریزید تا نرم شود،سپس آبکش کنید.

2-سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید ، سپس در تابه ای حاوی روغن داغ،روی حرارت ملایم ، تفت دهید تا طلایی شود .پس از آن ، تکه های مرغ را از تابه خارج کنید.

3-قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای خرد کرده و به همراه سیر به همان تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید،سپس قارچ را به آن بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

4-آرد را به صورت یکنواخت روی مواد بپاشید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود .شیر را به تدریج به تابه اضافه نمایید و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

5-پس از آن ، استاک مرغ را بیافزایید و بگذارید مخلوط روی حرارت بماند و آرام بجوشد تا غلیظ شود.در صورت تمایل خامه را اضافه کرده و با مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.

6-پاستای آبکش شده و مرغ را به تابه اضافه کنید و آن را زیر و روکنید تا کاملا به سس آغشته شوند .سوفله را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را پنیر ورقه ای چدار بپوشانید.

7-ظرف را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل ، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده اید ، قرار دهید تا بپزد و پنیر روی سوفله طلایی شود.پس از این مدت ، ظرف را از فر خارج کنید .چیکن پاستا آماده سرو است.

بدون برچسب

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

بالا