با سرد شدن هوا، خوردن ماهی و تهیه انواع غذاهای دریایی بیش از هر زمان دیگری رواج پیدا می کند.
ایرانی ها بیشتر ماهی را سرخ شده تهیه می کنند اما پخت آن در فر هم به دلیل آنکه با روغن کمتری انجام می شود، طرفداران بسیاری دارد، آن هم به صورت شکم پر …
مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:
ماهی قزل : 1عدد
سبزیجات معطر : 800گرم
میکس آلوهای ترش : 500گرم
سیر و پیاز : به میزان لازم
ادویه مخصوص : به میزان لازم
برای طرز تهیه ماهی شکم پر در فر،کف ماهیتابه پیرکس را چرب کنید و ماهی را درون آن قرار بدهید. و سپس روی آن فویل بکشید و چند سوراخ روی آن بزنید. و درون فر قرار بدهید ابتدا پایین فر را روشن کنید ماهی آب می اندازد و کاملا مغزپخت می شود سپس آن که کشیده شد فویل را بردارید و روی فر را روشن کنید تا روی ماهی طلایی شود.
برای پخت ماهی شکم پر در فر، روغن خیلی کمتری مصرف می شود و ماهی شما چرب نمی شود.
برای طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی برای مواد آن از مقداری گردوی خرد شده هم استفاده کنید