logo-zaffar.png

گوسفند،گوساله،شتر مرغ، شتر،آلایش گوسفندی

مرغ،بلدرچین،بوقلمون،سایر ماکیان

ماهی،میگو،خاویار،محصولات دریایی منجمد

سوسیس،کالباس،زیتون،مواد اولیه آشپزی...

غذای آمده،سالاد،زیتون،سینی مزه

مرغ،گوشت،استیک،گوشت با پنیر ...

تخفیف های ویژه فروشگاه ظفر را از اینجا دنبال کنید.

طرزتهیه ماهی شکم پر

طرزتهیه ماهی شکم پر

با سرد شدن هوا، خوردن ماهی و تهیه انواع غذاهای دریایی بیش از هر زمان دیگری رواج پیدا می کند.
ایرانی ها بیشتر ماهی را سرخ شده تهیه می کنند اما پخت آن در فر هم به دلیل آنکه با روغن کمتری انجام می شود، طرفداران بسیاری دارد، آن هم به صورت شکم پر …

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:

ماهی قزل : 1عدد

سبزیجات معطر : 800گرم

میکس آلوهای ترش : 500گرم

سیر و پیاز : به میزان لازم

ادویه مخصوص : به میزان لازم

برای طرز تهیه ماهی شکم پر در فر،کف ماهیتابه پیرکس را چرب کنید و ماهی را درون آن قرار بدهید. و سپس روی آن فویل بکشید و چند سوراخ روی آن بزنید. و درون فر قرار بدهید ابتدا پایین فر را روشن کنید ماهی آب می اندازد و کاملا مغزپخت می شود سپس آن که کشیده شد فویل را بردارید و روی فر را روشن کنید تا روی ماهی طلایی شود.

برای پخت ماهی شکم پر در فر، روغن خیلی کمتری مصرف می شود و ماهی شما چرب نمی شود.

برای طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی برای مواد آن از مقداری گردوی خرد شده هم استفاده کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری