طرز تهیه کباب کوبیده سنتی

 

مواد لازم برای کباب کوبیده سنتی

    • گوشت راسته گوساله 500 گرم
    • قلوه گاه گوسفند 500 گرم
    • پیاز 250 گرم
    • زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل مقداری

اغراق نیست اگر بگوییم کباب کوبیده در میان محبوب‌ترین و شناخته شده‌ترین غذاهای ایرانی رتبه اول را دارد. برای ما ایرانی‌ها هیچ چیزی جای چلو کباب کوبیده را نمیگیرد. همه ما چنین خاطره خوشی در ذهن داریم که یک روز تعطیل به دشت و صحرازده‌ایم و بساط منقل را به پا کرده‌ایم. گوشت چرخکرده طعم‌دار شده با پیاز و ادویه را سیخ گرفته و کباب کرده‌ایم. لذت به دندان کشیدن کباب کوبیده چرب و نرم از آن خاطرات فراموش نشدنی است. البته گاهی فرصت کباب درست کردن روی آتش را نداریم و مجبور میشویم به کباب تابه‌ای بسنده کنیم ولی باز هم میگویم هیچ چیزی جای کباب کوبیده اصیل را نمیگیرد.

 

تهیه کباب کوبیده هرچند ساده است اما نکاتی دارد که اگر رعایت نشود کباب بیش از حد شل یا سفت میشود یا طعم خوبی پیدا نمیکند. این نکات را در دستور تهیه کباب کوبیده سنتی خواهید خواند و به صورت مرحله به مرحله در تصاویر مشاهده خواهید کرد. در پایان دستور هم نکات بیشتری را میخوانید که به شما در تهیه یک کوبیده بی نقص کمک میکنند.

 

طرز تهیه کباب کوبیده سنتی

 

پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید.

سپس پیاز را در صافی بریزید و آب آن را به خوبی بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.

گوشت راسته و قلوه گاه را چرخ و آن را به پیاز اضافه کنید. سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید. حال، مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود (حدود 1 ساعت). پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.

مواد را باهم ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود (اگر چرخ گوشت دارید بهتر است در این مرحله دوباره گوشت را با ادویه چرخ کنید).

برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید. دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید. در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.

 

بدون برچسب

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

بالا