طرز تهیه پیراشکی مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ1عدد

 پیاز بزرگ1 عدد

قارچ200 گرم

فلفل دلمه ای1 عدد

پودر سیر1 قاشق چایخوری

پودرآویشن1 قاشق چایخوری

 پودر دارچین1/4 قاشق چایخوری

پودر زیره1/4 قاشق چایخوری

خمیر یوفکا 12 عدد

روغن سرخ کردنی1 استکان

نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم

ابتدا آب را در داخل ظرف مناسبی ریخته و بعد روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا یه جوش بزند سپس گوشت مرغ را تمیز شسته و به آب جوش اضافه می کنیم و مقداری نمک پاشیده و درب ظرف را گذاشته تا گوشت مرغ آب پز شود.

فلفل دلمه ای سبزو قارچ را تمیز شسته روی تخته آشپز خانه خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی می ریزیم و آماده کنار می گذاریم

پیاز را پوست گرفته و تمیز شسته سپس آن را در داخل تابه مناسبی خرد کرده و روی حرارت با شعله ملایم می گذاریم و پنج قاشق غذا خوری روغن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شده و از خامی درآید

فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را زیر و رو کرده تا با هم مخلوط شوند.

حال در ادامه قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را زیر و رو و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و کمی صبر می کنیم تا آب اضافی مواد کشیده شود و هم چنین کمی سرخ گردند.

بعد مرغ ریش ریش شده را در داخل ظرف دلخواه و مناسبی دیگری می ریزیم و دو قاشق غذا خوری روغن را اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا مرغ ریش ریش شده برشته گردد.سپس مرغهارا به سبزیجات اضافه میکنیم.

مواد داخل پیراشکی مرغ آماده شده آن را از روی حرارت بر داشته تا کمی خنک شود.

حال باید مواد مخلوطی سرخ شده و مزه دار را لای خمیر یوفکا قرار دهید . بعد از اینکه همه مواد را داخل خمیر یوفکا گذاشتید پیراشکی های مرغ آماده شدآن ها را باید سرخ کنیم.

در داخل تابه گود و نچسبی روغن سرخ کردنی را می ریزیم و بعد روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی که روغن خوب داغ شد پیراشکی ها را به نوبت در چند سری در روغن داغ سرخ می کنیم

پیراشکی های مرغ سرخ شده را روی کاغذ روغنی می چینیم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.                         

بعد در داخل ظرف سرو گذاشته و همراه سس مخصوصو ماست چکیده و گوجه فرنگی خرد شده و هم چنین سبزیجات دلخواه در کنار خانواده محترم میل کنید.

نوش… جان …

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

بالا