logo-zaffar.png

گوسفند،گوساله،شتر مرغ، شتر،آلایش گوسفندی

مرغ،بلدرچین،بوقلمون،سایر ماکیان

ماهی،میگو،خاویار،محصولات دریایی منجمد

سوسیس،کالباس،زیتون،مواد اولیه آشپزی...

غذای آمده،سالاد،زیتون،سینی مزه

مرغ،گوشت،استیک،گوشت با پنیر ...

تخفیف های ویژه فروشگاه ظفر را از اینجا دنبال کنید.

استیک مرغ مخصوص

استیک مرغ مخصوص

سینه مرغ گریل شده را نباید بیش از اندازه روی حرارت گذاشت چون خشک می شود

مواد لازم برای سینه مرغ گریل شده :

ماست ساده

نصف فنجان

 آبلیمو

 ۱ قاشق غذاخوری

 روغن زیتون

 ۱ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده

۲ حبه

پاپریکا

۱ قاشق چایخوری

نمک

نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۶۸۰ گرم

طرز تهیه برای سینه مرغ گریل شده :
ابتدا مواد سس : ماست، آبلیمو، گشنیز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل رو با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل کاسه ریخته و با سس ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید.

اگر از گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی آن استفاده می کنید، زغال ها را آماده کنید. اجازه بدهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگه گریل ندارید، می توانید از ماهی تابه های چدنی طرح گریل استفاده کنید.

دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده و بعد آن ها را به آن طرفی از گریل که حرارت کمتری دارد بگذارید. درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند.

حواستان باشد که اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری