کباب ترش:
یکی از پر مصرف ترین غذاهای محلی گیلان،کباب در انواع متنوع آن است.به طوریکه به جرات میتوان گفت ، تراکم فواصل کباب فروشی های گیلان –در هیچ نقطه ایران یافت نمیشود.گیلانی ها علاوه بر اینکه در ناهار و شام از کباب مصرف میکنند در زمان صبحانه نیز از آن مصرف میکنند.یکی از ضرورت های پخت کباب بی شک پختن آن روی ذغال است.
چنانچه علم امروزی دریافته است حرارت ذغال پنج برابر حرارت شعله آتش است.مغز پخت شدن،عطر به خصوص و در نهایت لذیذی و دلچسب شدن طعم کباب متاثر از روش پخت و نحوه انتخاب منبع حرارتی آن است.