طرز تهیه کباب لقمه (کباب تابه ایی)

مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم

فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد

گوجه فرنگی :3 عدد

رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری

پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری

سیب زمینی حلقه شده :2 عدد

پیاز رنده شده :1 عدد

پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری

پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری

گرد لیمو :1 قاشق چایخوری

نمک :به میزان لازم

پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید . بعد گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه  با دست خوب ورز میدهیم . آنقدر ورز میدهیم تا کاملا به خورد هم بروند.

در یک تابه مقداری روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را با حرارت بالا تفت میدهیم.ادویه پایریکا را هم به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم .سپس نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم و در کنار آب جوش گرد لیمو و زعفران را مخلوط کرده و بعد از یک جوش کوچک سس را از روی حرارت برمیداریم.

گوشت های ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم دهید و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا سرخ کنید.

دو طرف گوشت را سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد و بعد از سرخ شدن دو طرف گوشت ها ،گوجه فرنگی های حلقه ای برش زده و فلفل دلمه ای ها و نیز سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشت ها میچینیم . کمی نمک روی سیب زمینی ها میپاشیم و سس گوجه ای که آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم .

در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم همه مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.

پس از نیم ساعت کباب تابه ای ما آماده سرو است که میتوانید در کنار سبزیجات با برنج و یا نان نوش جان کنید.

ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای :

بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید.

دقت کنید اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ،هنگام پخت اندازه و سایز کباب تابه ای تغییر میکند و کباب تابه ای جمع میشود.

هر چه مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.

برای لذیذتر شدن کباب تابه ای مقداری گلپر هم به آن اضافه کنید تا طعم متفاوت تری از کباب را امتحان کنید .

برای معطر کردن کباب یک قالب کره را روی آن خرد کنید.

هرگز از تخم مرغ در کباب تابه ای استفاده نکنید. چون باعث سفت شدن کباب می شود.

کباب هارا با حرارت بسیار کم بپزید تا مغز پخت شوند.

در صورت رقیق شدن مایه کبابتان مقداری آرد نخود چی و یا آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید.

آب پیاز را پس از رنده کردن حتما بگیرید.

روغن را حتما داغ کنید تا کباب ها هنگام سرخ شدن وا نروند.

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

بالا