میگو
ميگو يکی از محبوبترين و خوشمزهترين غذاهای دريايی است که در بسياری از فرهنگهای غذايی دنيا به کار میرودميگوها با طعم لذيذ و بافت نرم خود، در انواع مختلف دستورهای غذايی، از پيش غذاها تا اصلیترين غذاها، مورد استفادهقرار می گيرند. در اين بلاگ، به ويژگیها، فوايد و روشهای پخت…
گوشت شتر، گنجينه ای پنهان در سفره ايرانی
شايد وقتی صحبت از گوشت ميشه، ناخودآگاه ذهن ما به سمت گوشت گاو و گوسفند بره. اما يه انتخابديگه هم وجود داره که نه تنها خوشمزه است، بلکه خواص فوق العادهای هم داره: گوشت شتر! میخوايم بهاين گنجينه پنهان در سفره ايرانی بپردازيم و ببينيم چرا گوشت شتر ارزش اين…
سیرابی
سیرابی علاوه بر ارزش غذایی، خواص درمانی متعددی هم داره و در طب سنتی برای درمان برخی از بیماریها استفاده میشه:درمان کمخونی: سیرابی منبع خوبیه برای آهن و ویتامین ب 12 که برای تولید گلبولهای قرمز خون ضروری هستند و به درمان کمخونی کمک میکنند.تقویت معده و روده: سیرابی حاوی آنزیمهایی است…