شايد وقتی صحبت از گوشت ميشه، ناخودآگاه ذهن ما به سمت گوشت گاو و گوسفند بره. اما يه انتخاب
ديگه هم وجود داره که نه تنها خوشمزه است، بلکه خواص فوق العادهای هم داره: گوشت شتر! میخوايم به
اين گنجينه پنهان در سفره ايرانی بپردازيم و ببينيم چرا گوشت شتر ارزش اين رو داره که بيشتر بهش
توجه کنيم
چرا گوشت شتر؟
هست Bخواص غذايی بینظير: گوشت شتر سرشار از پروتئين، آهن، و ويتامينهای گروه
چربی اون نسبت به گوشت گاو خيلی کمتره و بيشتر از نوع چربیهای غيراشباع و مفيده که
برای قلب و عروق خيلی خوبه
طعم و مزه دلچسب: گوشت شتر طعم خاص و کمی شيرين داره که با ذائقه خيلیها سازگاره اگر
درست پخته بشه، بافتی نرم و لذيذ داره و میتونه تجربه ی غذايی متفاوتی رو براتون رقم بزنه
مناسب برای افراد با رژيم غذايی خاص: به خاطر چربی کم و پروتئين بالا، گوشت شتر يه
انتخاب عالی برای کسانيه که رژيم غذايی خاصی دارن، مثل ورزشکاران يا کسانی که به دنبال
کاهش وزن هستن
کمک به اقتصاد محلی: با مصرف گوشت شتر، از دامداران محلی حمايت میکنيد و به رونق
اقتصاد مناطق کويری و گرمسيری کشور کمک میکنيد.
چطور گوشت شتر رو بپزيم؟
گوشت شتر به خاطر بافت خاصش، نياز به پخت طولانیتری نسبت به گوشت گاو داره. بهترين روشها
برای پخت گوشت شتر عبارتند از:
آبپز کردن: برای تهيه آبگوشت، خورشت، يا سوپ، گوشت شتر رو با حرارت ملايم و به مدت
طولانی بپزيد تا کاملاً نرم شود.
خوراک کردن: گوشت شتر رو به صورت قطعات کوچک خرد کنيد و با سبزيجات و ادويه های معطر
تفت بديد و بپزيد.
کباب کردن: گوشت شتر رو میتونيد به صورت کباب هم تهيه کنيد، اما حتماً قبل از کباب کردن اون
رو در مواد مزهدار بخوابونيد تا نرم بشه.
گوشت شتر يه انتخاب سالم، خوشمزه، و متفاوت برای تنوع بخشيدن به رژيم غذايی شماست. با مصرف
اين گوشت ارزشمند، هم از خواص بینظيرش بهرهمند بشيد و هم به اقتصاد محلی کمک کنيد. پس دفعه
بعدی که خواستيد گوشت بخريد، يه نگاهی هم به گوشت شتر بندازيد.