طرز تهیه فیله استیک ویژه

مواد لازم برای استیک گوشت :

  • گوشت راسته یا فیله گوساله : 400 گرم
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه و نمک : به میزان کافی
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : 4 قاشق غذاخوری

مـواد لازم برای سس قارچ

  • قارچ ورقه شده : 2 لیوان
  • پیاز : 1 عدد خرد شده
  • شیر : 1 لیوان
  • آرد : 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت گوساله : یک عدد
  • فلفل سیاه : به میزان دلخواه

طرز تهیه استیک گوشت :

ابتدا تکه ای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.

بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

سپستکه های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آنها کیسه فریزر بکشید. بعد بابیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند.

روغن زیتون  ونمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه دراین مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

تابه ای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . بعد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید .

سپس گوشت های مزه دارشده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

حتما در زمان پخت استیک را چندین بار برگردانید،.برگرداندن های بیشتر باعث می شود که استیک خیلی سریع تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باشد باید کمتر آن را سرخ کنید. استیک در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج ، کلم بروکلی و سیب زمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ میشود.

طرز تهیه سس قارچ:

برای درست کردن سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

بعد قارچ های ورقه ای شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس شیر را با آرد ، فلفل سیاه و عصاره گوشت گوساله مخلوط کرده و به پیاز و قارچ تفت داده شده اضافه کنید و بگذارید تا سس روی حرارت بجوشد و کمی غلیظ شود.

به سس غلیظ شده تان میتوانید در صورت تمایل مقداری کره یا خامه هم اضافه کنید و سپس این سس خوشمزه را در کنار استیک تان سرو کنید و از خوردن استیک لذیذتان لذت ببرید.

اگر بخواهید استیک را خوب بپزید باید از گوشت راسته استفاده کنید و از نظر قیمت هم به صرفه تر است .اما برای تهیه استیک آبدار بهتر است گوشتتان از فیله گوساله باشد. 

برای پخت استیک نباید از گوشت تازه استنفاده کرد، بهتر است گوشت را از یک یا دو روز قبل در فریزر نگهداری کنید تا گوشت بیات شود.

برایسرخ کردن گوشت استیک فقط میتوانید از تابه چدنی و یا تفلون های شیار دار استفاده کنید.

برای اینکه گوشت استیک را طعم دار کنید هرگز از چاشنی آبلیمو استفاده نکنید.

بدون برچسب

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

بالا