به سوپر پروتئین و مرغ ظفر خوش آمدید  به سوپر پروتئین و مرغ ظفر خوش آمدید 

حمص

حمص يک پيش غذای محبوب خاورميانهای است که عمدتاً از نخود پخته شده، ارده (سس کنجد)، ليمو، سير

و ادويه جات تهيه میشود. اين خوراکی خوشمزه و مغذی به عنوان يک ميان وعده سالم است در اینجا

تاريخچه، طرز تهيه و فوايد حمص خواهيم پرداخت.

تاريخچه حمص

حمص يک غذای باستانی است که منبع آن به خاورميانه برمیگردد. داستانها و ادعای زيادی درباره منشأ

اين غذا وجود دارد، اما در حال حاضر به طور گستردهای در کشورهايی مانند لبنان، سوريه، اسرائيل و

ترکيه شناخته شده است. علاوه بر طعم لذيذش، اين غذا به عنوان غذايی سالم و مغذی هم شناخته میشود.

مواد لازم برای تهيه حمص

برای تهيه حمص به مواد زير نياز داريد :

فنجان نخود پختهشده (میتوانيد از نخود کنسرو شده نيز استفاده کنيد)

تا ٣ قاشق غذاخوری ارده (سس کنجد)

قاشق غذاخوری آب ليمو تازه 2

حبه سير (يا بيشتر بر حسب سليقه) 1

 2قاشق غذاخوری روغن زيتون

1/2 قاشق چايخوری نمک

1/2 قاشق چايخوری فلفل سياه يا فلفل قرمز (اختياری)

تا ٣ قاشق غذاخوری آب (در صورت نياز برای رسيدن به قوام دلخواه)

طرز تهيه حمس

پختن نخود: اگر از نخود خشک استفاده میکنيد، ابتدا آن را به مدت ٨ ساعت در آب خيس کنيد و سپس

بپزيد تا نرم شود. اگر از نخود کنسرو شده استفاده میکنيد، کافی است آن را بشوييد و آماده کنيد.

مخلوط کردن مواد: همه مواد (نخود، ارده، آب ليمو، سير، روغن زيتون، نمک و فلفل) را در يک

مخلوط کن يا غذا ساز بريزيد.

اضافه کردن آب: به تدريج آب اضافه کنيد تا به قوام مطلوب برسيد. میتوانيد حمص را به اندازه دلخواه

نرم کنيد.

فوايد غذايی حمص

حمص به عنوان يک غذای مغذی و سالم برای سلامتی به شمار میآيد. برخی از فوايد آن عبارتند از

منبع پروتئين: نخود حاوی پروتئين گياهی است که به رشد و تعمير بافتهای بدن کمک می کند.

فيبر بالا: حمص سرشار از فيبر است که به بهبود سيستم گوارش و کمک به کنترل سطح قند خون

کمک می کند.

چربیهای سالم: روغن زيتون و ارده شامل چربیهای تکغيراشباع هستند که برای سلامت قلب

مفيدند.

کم کالری: حمص يک گزينه غذايی کمکالری و سيرکننده است که به کاهش وزن و سلامت عمومی

کمک می کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری